Lil Davinci Tegningsrammer

I dag finnes det så utrolig mange kule ting som er til for å nytes! Det kommer flere spennende produkter hele tiden, blant annet Lil Davinci Tegningsramme som vi synes er et av de beste! Vi er selvfølgelig alltid raskt ute med å tilby det nyeste. Hvis det er kule, vakre, stilrene og praktiske rammer du er ute etter, da har du kommet til riktig sted! Vi har det du trenger og mye mer!

Akkurat denne lille godsaken, altså Lil Davinci Tegningsramme, er en virkelig favoritt både blant oss og mange foreldre! Har du ikke noe som dette til barnas tegninger hjemme, da er det definitivt tid for å skaffe seg en! Her kan du samle barnas tegninger på en smart og praktisk måte. Med denne fremstår alle andre rammer som middelmådig når det kommer til design!

Lil Davinci Tegningsramme fungerer slik at den først og fremst har plass til hele 50 tegninger! Dette innebærer at man i 50 dager kan ha det moro med barnet, hvor han eller hun lager en tening hver dag som etterpå settes inn i rammen. Dermed skapes det noe vakkert i hjemmet, og knøttet ditt blir naturligvis mektig stolt av sine nye kunstverk som kan plasseres på veggen hver dag. Kan du tenke deg en smartere oppfinnelse for nettopp barnetegninger? Vi kan i alle fall ikke det! Vi elsker disse rammene!

Disse rammene passer overalt i hjemmet. Du kan både ha dem på barnas rom, på kjøkkenet, i entréen, soverommet – you name it! Motivet som tegnes avhenger jo av ferdighetene, men det blir nok helt perfekt. Det kommer helt sikkert til å bli et pent bilde uansett hvilket motiv du velger! Det er jo ingen som ikke vil ha barnas tegninger på veggen, eller hva?

Disse rammene har også andre bruksområder. Du kan blant annet bruke dem til motiver som du printer ut, eller motiver du finner i aviser eller liknende. Kanskje du tegner litt selv av og til? Hvorfor ikke kjøpe en Lil Davinci Tegningsramme til deg selv? Det finnes ingen regler for hvordan denne stilfulle rammen skal kunne brukes, og det er bare du som setter grensene! Kjør på for fullt med Lil Davinci Tegningsramme – det er den verdt!

Vi har denne rammen i flere ulike modeller og størrelser. Dermed er det ikke nødvendigvis bare tegninger på A4-ark som passer med rammen. Det fungerer like godt med A3, og dessuten har vi Lil Davinci Tegningsramme i både svart, hvit og i tre!

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*