Stilrene nyheter til barnerommet

Det beste med å innrede et barnerom er at du kan kombinere nesten alle farger (og så mange farger som mulig) og fremdeles få et fint resultat. Det er ju ofte en livlig atmosfære som uppmuntrer til lek som man er ute etter, ikke sant? I alle fall bryter fine farger vakkert med noen detaljer i svart og hvitt. I dag presenterer vi fire enkle, rene og sukkersøte barneplakater som passer perfekt til dette.

Først ut er posterne Panda og Pingvin som blir kjempefine i sølvfargede rammer. Dyreansiktene er enkle å kjenne igjen for den lille som er i full fart med å lære seg alle verdens dyr. På bildet ser du hvordan det oransje nebbet gjentas i putetrekket.

Miljo_Pingvin_Panda

Så har vi disse trøtte typene Sleeping Beauty I og Sleeping Beauty II, som med sitt enkle design er behagelige å se på. Fordelen med rene svart hvitt-motiver er at de funker like bra mot en mønstret og fargesterk tapet som mot en ensfarget.

Miljo_Sleeping_Beauty_I-II

Alle disse plakatene finner du fra 19 kr i vår kategori Barneplakater. Siden vi trykker de selv kan vi by på flere ulike formater å velge mellom. Ofte viser vi frem våre plakater i mellomstore format men det kan også være ganske fint å enten kombinere flere små print i en gruppe eller velge en skikkelig stor en som kan gi samme effekt som en bakgrunnsvegg.

Det var noen av våre dekorative nyheter som du enkelt kan piffe opp barnerommet med. Vi ønsker deg en herlig helg som forhåpentligvis bringer sol og varme!

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*