Innred med naturens mesterverk!

Vi mennesker finner på mye rart, rett som det er blir noe nytt trendy på noen få uker. Et eksempel er fidget spinneren som fremdeles herjer i markedet. Midt blandt hysteriet som råder er det lett at vi glemmer mesterverkene som naturen har å tilby. Ta deg en tur ut i skogen eller til stranden og la deg inspireres av moder jord. Når du kommer hjem, klar for en kopp med varm og god sjokolade, kan du nyte vakre motiver av agatsteiner. Vi har tatt frem en rekke forskjellige plakater med agater i rosa, havblå, mørkeblå, grønn og rosagul. Her ser du noen eksempler!

agater_havsbla

Disse vidunderlige agatene fører tankene til bølgebrus og havis. Her ser du motivene over en lekker benk, men de gjør seg også  bra på badet eller for å skape ro på soverommet.

agater-grona

Grønt er skjønt og gir ro, og hvor vil man helst ha det stille og rolig? På soverommet så klart! Her matcher vi fine grønne agater med et lyst plante- og bladmønster over sengegavlen samt noen levende, gressgrønne potteplanter gjenspeiler og balanserer fargene. Det gir en avslappende følelse samtidig som det er både fresht og ungdommelig!

agater_rosa_morkbla

Dette hyggelige stillebenet kunne blitt veeeldig rosa, men brytes i stedet av det mørkeblå fra den vakre posteren i midten. Til venstre ser du et nærbilde av en rosa agat med flere lag som har blitt dannet over mange år og til høyre ser du samme agat i ett utzoomet utsnitt. Det skarpe rosafargen fra stenens overflate gjentas i den friske blomsterbuketten på bordet og de hvite rammene smelter fint sammen med lyset, de hvita blomstene og stolen. Vi elsker hvordan den krystalliserte detaljene i de blå agatsteinene trer frem.

Besøk gjerne vår nettbutikk for andre fine miljøbilder samt priser på posterne. Siden de finnes i både små som store størrelser begynner prisstigen på 19 kr for en liten och søt print.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*