Tips for bildevegg!

Det finnes mengder av fine plakater som kan kombineres på uendelig mange måter, men iblant kan det store utvalget være litt overveldende. Hvordan velger man plakater som man liker, samtidig som de skal passe sammen med hverandre?

Til denne bildeveggen har vi gått ut i fra den fine fotoplakaten turkis blomst, og valgt ut resterende plakater for å passe sammen med den.
Plakaten turkis blomst har format 50x70cm. I tillegg til den finnes det ytterligere en plakat i 50×70 og to stykker i formatet 30×40 cm. Et sikkert valg når man skal plassere sine rammer for bildeveggen er å satse på symmetri. Man kan da sette de to 50×70-plakatene i midten, med en 30×40 på hver side. Vår bildevegg har i stedet plakatene plassert asymmetrisk, for et litt mer levende uttrykk.


Dream Big – Poster – 30×40 cmDragonfly – Poster – 30×40 cmDecoline Gull 30×40 cm, Turkis BlomstLive, laugh, love – Svart – poster – 50×70 cm , Decoline Gull 50×70 cm.

Den varmgrå veggen gjør at lyse og hvite plakater løftes frem på en fin måte, og det finnes en del gulltoner i innredningen som vi vil løfte frem. Derfor ble den gullfargede rammen Decoline Gull som finnes i mange ulike størrelser valgt.

En fotoplakat passer bra sammen med enklere plakater, gjerne i svart-hvitt med for eksempel tekst og sitater. For å koble naturtemaet valgte vi også plakaten Dragonfly med en vakker illustrert øyenstikker i svart-hvitt. Turkis blomst skiller seg ut og fanger blikket, men helheten er fortsatt enhetlig og sammenhengende, og det svart-hvite går fint sammen med putene og andre innredningsdetaljer i rommet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*