Massevis av nye flagg!

Flagg er kanskje ikke det mest innlysende valg å bruke i innredning. De brukes jo kun til flaggstenger eller tas frem ved nasjonaldager. Det vil vi så klart forandre så vi har valgt ut en del fine flaggposters som du kan ramme inn og henge på veggen! Flaggene våre er i riktige farger og proposjoner. Alle motivene er trykket på hvit bakgrunn og de har et minimalistisk uttrykk.
finland

Her har vi for eksempel det fine finske flagget. Motivet er rent og enkelt og gjør at det passer bra for deg som liker å innrede minimalistisk og fint.
norge
Sov under flagget som tilhører ditt hjemland! På bildene ser du det fine norske flagget i en svart, tynn ramme. Den hvite bakgrunnen matcher med en svart ramme om du vil ha symmetri og en hvit ramme om du vil at flagget skal stå i fokus.

frankrike

Bon appetit! Er Frankrike dine drømmers land eller har du hengt deg opp i det franske kjøkkenet? Hvorfor ikke la det enkle franske flagget bli en del av en ny, fin kjøkkenvegg? Heng det over spisebordet (stående eller liggende, men som du ser er den stående litt mer spennende å se på!) og nyt baguetter, oster og kanskje en og annen snegle på franskt vis!
Det var 3 av våre fine flaggplakater og eksempler på hvordan du kan henge de opp. Om du er nysgjerrig på våre andre flagg er det bare å ta en tur i nettbutikken vår. Der finner du blant annet USA, Sverige, Thailand og Australias flagg!

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*