Skamfrelste er vi alle sammen

Har du ikke selv blitt hekta på den norske suksesserien ennå, så tipper vi du kjenner noen som bare elsker den. Det er for disse fansene vi har tatt frem masse søte postere med Skam sitater! Her er to miljøbilder som viser hvordan du kan matche de pastellfargede og de svart/hvite designene.

En rosa og hvit poster med sitat fra Skam

«Alt er Love» i rosa sammen med «Du er ikke alene» i svart og hvitt. De enkle motivene er satt inn i smale, svarte rammer, og fargene på de to bakgrunnene fanges opp i de rosa blomstene, det hvite møblementet, og den den hvite borddekorasjonen.

En blå og rosa poster med sitat fra Skam

Det er gøy å prøve ut forskjellige postere i et og samme miljø. Her har vi «Drittsekk» i lyseblått sammen med «Kødder du med meg!? I pastellrosa. Også her har vi valgt smale rammer som passer med det enkle uttrykket. Den rosa posteren matches på samme måte som i det første bildet med blomstene, mens den blå blir et litt utstikkende innslag som gjør det hele litt mer spennende.

Hvilket er ditt favorittsitat fra Skam? Er det noen av karakterene du liker ekstra godt? Skriv gjerne en kommentar og si hva du mener!

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*